Informatie

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER BIGPOP FESTIVAL. HEB JE TOCH NOG VRAGEN? STUUR EEN EMAIL NAAR [email protected]

Informatie2019-03-05T13:24:31+01:00
Kinderweide2019-07-07T12:52:59+01:00

Bigpop is voor jong en oud! Alle kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen! Voor hen is er vanalles te beleven in de kinderweide. Zoals

  • Clown stichting Ziezo,
  • workshop graffitispuiten onder leiding van Sem Smulders,
  • een springkussen
  • en liters limonade!

Neem eens een kijkje op de website van Stichting Ziezo, zij doen fantastisch werk!

Info over Bigpop Festival2018-07-02T17:39:18+01:00

Locatie: Kleine Woldweg, Oosterwolde (Google Maps)

Terrein open: 19:00
Einde: 00:30

In 2004 werd de eerste editie van Bigpop Festival gehouden. Dit jaar is alweer de 8e editie van dit geweldige feest!

Bigpop staat voor:

  • Gezelligheid
  • Goede muziek
  • Lekker eten
Tickets2018-07-02T17:40:35+01:00

Tickets zijn verkrijgbaar via onze website of via verkooppunten bij jou in de buurt. In de voorverkoop kost een ticket 15 euro (excl. servicekosten).

Er kunnen ’s avonds aan de poort ook tickets worden gekocht, deze kosten 20 euro.

Kijk op de Tickets pagina voor meer informatie en de voorverkoopadressen.

Aan het gecommuniceerde programma kunnen geen rechten ontleend worden. Je koopt een toegangsbewijs voor het evenement en niet voor het optreden van één artiest. In geval van afgelasting van het hele evenement zal de organisatie uitsluitend het toegangsgeld en niet de voorverkoopkosten op vertoon van een geldig toegangsbewijs restitueren.

Vervoer2018-07-02T17:47:08+01:00

Deze unieke locatie middenin de weilanden van Oosterwolde is met zowel met de auto als fiets prima te bereiken.

Pendelbus
Dit jaar rijdt er een echte pendelbus om onze bezoekers naar het festivalterrein te slepen. Na afloop van het festival wordt je weer veilig teruggebracht naar een van de vele opstapplaatsen. Een retourtje Bigpop kost 5 euro. De actuele vertrektijden zijn te vinden op deze pagina: PENDELBUS.

Auto
Besluit je met de auto te komen, volg dan de borden naar Oosterwolde (Gld). Eenmaal in de buurt van Oosterwolde zullen speciale Bigpop Festival routebordjes je naar het festivalterrein loodsen. Er is direct naast het terrein voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Heb je een navigatiesysteem? Vul dan postcode 8097 RG in of als adres ‘Kleine Woldweg, Oosterwolde (Gld) gemeente Oldebroek‘. Eenmaal in de buurt van Oosterwolde volg je dan gewoon de speciale festivalborden.

Let op, er geldt ’s avonds (tot 00:00) eenrichtingsverkeer vanaf Oosterwolde.

Kiss ’n Ride
Er zullen speciale uit- en instapplekken gemaakt worden waar taxi’s hun klanten kunnen laten uitstappen. Ook mensen die iemand brengen of ophalen kunnen hier hun ‘lading’ het beste ‘droppen’. Deze plek wordt aangegeven als Kiss ’n Ride (halen & brengen). Volg gewoon de speciale borden en alles wijst zich vanzelf.

 

Fiets
Voor fietsers zijn er speciale parkeergelegenheden waar je jouw fiets gratis kunt stallen. Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeercrew.

Eten en drinken2018-01-17T17:50:56+01:00

We hebben ons best gedaan om een breed aanbod aan food catering voor jullie samen te stellen. Zowel de overtuigde vegetariër als de bloeddorstige carnivoren onder ons komen ruim aan hun trekken. Zelfs aan de vitaminen hebben we gedacht. Alles verkrijgbaar tegen redelijke prijzen. Dus ondervoed raken op Bigpop Festival is niet nodig. Uitdrogen is uiteraard ook niet nodig, we hebben een ruim assortiment aan (non)alcoholische dranken. Waarbij natuurlijk voor alcohol geldt: NIX < 18.

Volg je een medisch dieet? Meld je dan even via [email protected], zodat je speciale voeding mee naar binnen kan nemen.

Geen alcohol onder de 18 jaar2019-03-05T13:46:01+01:00

De leeftijd van de bezoekers van Bigpop Festival varieert gemiddeld tussen de 10 en 50 jaar. In principe houden we bij Bigpop geen minimum leeftijd aan dus zijn er ook bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar.

Vanwege de verscherpte wetgeving moet iedereen in de leeftijd 18 – 25 jaar een stempel halen, waardoor het (bar)personeel kan zien dat zij alcohol mogen bestellen. Deze stempel krijg je (op vertoon van legitimatie!) bij de visitatiepoortjes, vlak na binnenkomst. We moeten streng zijn, dus geen stempel = geen alcohol.

Rookverbod in de tenten2018-01-17T17:52:39+01:00

Het is op Bigpop Festival niet toegestaan om te roken in de Hoofdtent, Talentent en alle overige overdekte plekken. Mocht je het toch nodig vinden om te roken: doe ons en andere bezoekers een plezier en rook alleen in de buitenlucht! Mensen die het toch nodig vinden om ‘binnen’ te roken kunnen door de beveiliging worden verwijderd uit de tent en bij herhaaldelijk overtreding van het festivalterrein.

Huisregels2018-01-17T18:37:35+01:00

• Op het Bigpop Festival is de Nederlandse wetgeving van kracht.

• De organisatie en/of haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade.

• De organisatie van Bigpop Festival kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken of beschadigingen van uw eigendommen.

• Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid kunt u worden gefouilleerd. Indien u hieraan geen medewerking verleent, kan u de toegang tot het festival worden ontzegd.

• Zelf meegenomen consumpties worden ingenomen bij binnenkomst van het festival terrein

• Personen gekleed in voetbalshirts en/of kleding welke bij (een) bepaalde groepering(en) horen, zullen worden geweigerd.

• Huisdieren worden (om hun eigen bestwil) niet toegelaten.

• Het verspreiden van folders, flyers, en/of handelen in goederen op het festival en in de directe omgeving is verboden, tenzij schriftelijke toestemming is verleend door de organisatie.

• Nix is de afspraak, alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar.

• Bespreek vooraf wie er BOBT, daar kun je mee thuiskomen.

• In de hoofdtent en het Tipisch Lokaal geldt een compleet rookverbod.

• Tijdens het evenement worden er foto’s en video’s gemaakt voor promotionele doeleinden, iedere bezoeker die het terrein bezoekt gaat hiermee akkoord.

• Personen welke aantoonbaar onder invloed van alcohol en/of drugs het festival willen betreden kunnen worden geweigerd.

• Personen onder de 16 jaar dienen onder begeleiding van een verantwoordelijke 18-plusser te zijn.

• Bij constatering van gebruik, in het bezit hebben van harddrugs en/of het handelen in soft/harddrugs zult u zonder pardon worden aangehouden en worden overgedragen aan de politie.

• Het bezit van wapens en/of voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt is niet toegestaan, bij constatering word je overgedragen aan de politie.

• Volg altijd de instructies op van onze beveiligers en sfeerbeheerders, heb je vragen? Vragen!

• Op het festival kan meer dan 85 Db(a) aan geluid geproduceerd worden. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor wellicht op kunnen treden aan uw gehoor. Het verblijf op het festivalterrein geschiedt derhalve geheel op uw eigen risico.

• Bij het niet naleven van de huisregels, provocatie of vernieling word je van het terrein gestuurd, eventuele declaratie van toegangskaart en/of reiskosten zijn niet mogelijk.

• Tegenwerking of geweld tegen onze vrijwilligers en/of medewerkers van hulpdiensten heeft een meerjarige ontzegging tot het Bigpop Festival en overdracht aan de politie tot gevolg.

• Denk bij het naar huis gaan ook aan de buren, doe rustig aan verniel niets!

• Ga na afloop van het evenement met een glimlach naar huis!

Contact2018-01-18T21:19:11+01:00

U kunt contact met ons opnemen via [email protected] of via onze contactpagina.

Podium voor lokaal talent2018-07-02T17:47:55+01:00

Bigpop Festival wil graag beginnende bands op weg helpen. We stellen een podium beschikbaar waar lokale bands zich voor kunnen inschrijven.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier vind je op http://bigpopfestival.nl/bands-gezocht/