Informatie

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER BIGPOP FESTIVAL.

Informatie2023-04-26T14:47:29+01:00
Springkussenfestival2023-04-19T21:06:33+01:00

Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we ook dit jaar weer mooie activiteiten opzetten voor de kleinsten!

Waaronder veel springkussen, leuke activiteiten waaronder schminken en een bekende mystery guest voor de kleintjes.

Bezoekers < 12 jaar betalen aan de poort: €5,-

Tijdens het Springkussenfestival (13:00-18:00 uur) hebben bezoekers ouder dan 12 jaar gratis toegang.

Info over Bigpop Festival2023-04-19T21:08:52+01:00

Locatie: Kleine Woldweg, Oosterwolde (Google Maps)

Op vrijdag is het terrein geopend om: 19:00 – 01:30 uur
Op zaterdag is het terrein geopend om: 13:00 – 00:00

Vervoer2022-03-31T13:11:47+01:00

Deze unieke locatie middenin de weilanden van Oosterwolde is met zowel met de auto als fiets prima te bereiken.

Auto
Besluit je met de auto te komen, volg dan de borden naar Oosterwolde (Gld). Eenmaal in de buurt van Oosterwolde zullen speciale Bigpop Festival routebordjes je naar het festivalterrein loodsen. Er is direct naast het terrein voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Heb je een navigatiesysteem? Vul dan postcode 8097 RG in of als adres ‘Kleine Woldweg, Oosterwolde (Gld) gemeente Oldebroek‘. Eenmaal in de buurt van Oosterwolde volg je dan gewoon de speciale festivalborden.

Let op, er geldt ’s avonds (tot 00:00) eenrichtingsverkeer vanaf Oosterwolde.

Kiss ’n Ride
Er zullen speciale uit- en instapplekken gemaakt worden waar taxi’s hun klanten kunnen laten uitstappen. Ook mensen die iemand brengen of ophalen kunnen hier hun ‘lading’ het beste ‘droppen’. Deze plek wordt aangegeven als Kiss ’n Ride (halen & brengen). Volg gewoon de speciale borden en alles wijst zich vanzelf.

Fiets
Voor fietsers zijn er speciale parkeergelegenheden waar je jouw fiets gratis kunt stallen. Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeercrew.

Eten en drinken2022-04-14T19:29:04+01:00

Hiernaast mogen jullie van ons verwachten dat wij er alles aan doen dat er voldoende middelen zijn om uw lichaam mee te verzorgen.

Denk hierbij aan mooie verse stukken vlees van de barbecue, patat en snacks vers uit de frituur en speciaal bieren uit de tap. Waarbij natuurlijk voor alcohol geldt: NIX < 18.

Volg je een medisch dieet? Meld je dan even via [email protected], zodat je speciale voeding mee naar binnen kan nemen.

Geen alcohol onder de 18 jaar2019-03-05T13:46:01+01:00

De leeftijd van de bezoekers van Bigpop Festival varieert gemiddeld tussen de 10 en 50 jaar. In principe houden we bij Bigpop geen minimum leeftijd aan dus zijn er ook bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar.

Vanwege de verscherpte wetgeving moet iedereen in de leeftijd 18 – 25 jaar een stempel halen, waardoor het (bar)personeel kan zien dat zij alcohol mogen bestellen. Deze stempel krijg je (op vertoon van legitimatie!) bij de visitatiepoortjes, vlak na binnenkomst. We moeten streng zijn, dus geen stempel = geen alcohol.

Rookverbod in de tenten2022-03-31T13:12:53+01:00

In alle tenten geldt een compleet rookverbod. Mocht je het toch nodig vinden om te roken: doe ons en andere bezoekers een plezier en rook alleen in de buitenlucht! Mensen die het toch nodig vinden om ‘binnen’ te roken kunnen door de beveiliging worden verwijderd uit de tent en bij herhaaldelijk overtreding van het festivalterrein.

Huisregels2022-03-31T13:13:53+01:00

• Op het Bigpop Festival is de Nederlandse wetgeving van kracht.

• De organisatie en/of haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade.

• De organisatie van Bigpop Festival kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken of beschadigingen van uw eigendommen.

• Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid kunt u worden gefouilleerd. Indien u hieraan geen medewerking verleent, kan u de toegang tot het festival worden ontzegd.

• Zelf meegenomen consumpties worden ingenomen bij binnenkomst van het festival terrein

• Personen gekleed in voetbalshirts en/of kleding welke bij (een) bepaalde groepering(en) horen, zullen worden geweigerd.

• Huisdieren worden (om hun eigen bestwil) niet toegelaten.

• Het verspreiden van folders, flyers, en/of handelen in goederen op het festival en in de directe omgeving is verboden, tenzij schriftelijke toestemming is verleend door de organisatie.

• Nix is de afspraak, alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar.

• Bespreek vooraf wie er BOBT, daar kun je mee thuiskomen.

• In alle tenten geldt een compleet rookverbod.

• Tijdens het evenement worden er foto’s en video’s gemaakt voor promotionele doeleinden, iedere bezoeker die het terrein bezoekt gaat hiermee akkoord.

• Personen welke aantoonbaar onder invloed van alcohol en/of drugs het festival willen betreden kunnen worden geweigerd.

• Personen onder de 16 jaar dienen onder begeleiding van een verantwoordelijke 18-plusser te zijn.

• Bij constatering van gebruik, in het bezit hebben van harddrugs en/of het handelen in soft/harddrugs zult u zonder pardon worden aangehouden en worden overgedragen aan de politie.

• Het bezit van wapens en/of voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt is niet toegestaan, bij constatering word je overgedragen aan de politie.

• Volg altijd de instructies op van onze beveiligers en sfeerbeheerders, heb je vragen? Vragen!

• Op het festival kan meer dan 85 Db(a) aan geluid geproduceerd worden. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor wellicht op kunnen treden aan uw gehoor. Het verblijf op het festivalterrein geschiedt derhalve geheel op uw eigen risico.

• Bij het niet naleven van de huisregels, provocatie of vernieling word je van het terrein gestuurd, eventuele declaratie van toegangskaart en/of reiskosten zijn niet mogelijk.

• Tegenwerking of geweld tegen onze vrijwilligers en/of medewerkers van hulpdiensten heeft een meerjarige ontzegging tot het Bigpop Festival en overdracht aan de politie tot gevolg.

• Denk bij het naar huis gaan ook aan de buren, doe rustig aan verniel niets!

• Ga na afloop van het evenement met een glimlach naar huis!

Contact2022-04-12T09:11:05+01:00

U kunt contact met ons opnemen via [email protected] of via onze contactpagina.

Ga naar de bovenkant