BöKKERS terug op Bigpop Festival!

Onbesoesde Rock ’n Roll Tour 2023!

De wereld ging weer ‘open’ in 2022, en dat heeft Bökkers geweten! Het hele jaar als een gek getourd en overal waar ze kwamen: volle festivalweides, uitpuilende feesttenten en uitverkochte zalen.

Festival en theaters

Optredens op onder andere de Zwarte Cross, Bevrijdingsfeest Assen, Alle Remmen Los, Dauwpop, Boerenrock Drouwenermond en Dicky Woodstock. Daarnaast zochten de rockers de intimiteit op met een heuse theatertour waarop vanwege succes een reprise volgde. Nee, van ‘kalm an de droad oppakken’ was (gelukkig) geen sprake!

Aftrap nieuwe tour

De winter wordt gebruikt om de batterij op te laden en vanaf zaterdag 1 april barst het spektakel weer lös! Dan wordt de Onbesoesde Rock ’n Roll Tour geopend in de Buitensociëteit te Zutphen: een alderjeekes mooie locatie om het nieuwe seizoen af te trappen!

Bier, testosteron en Onbesoesde Rock ’n Roll

Dit is het begin van een tour langs vele tentfeesten, discotheken en festivals. Podiumbouwers; knap d’r moar een paar extra spiekers in want de planken zult as vanolds weer van het podium krullen! Het bier fluit uit de kraan en het testosteron vliegt in het rond: De Onbesoesde Rock ’n Roll Tour van Bökkers komt eraan!